Las Vegas 2018

Las Vegas

Daisypath Vacation tickers
 

13 december 2017
Dit is decadent we hebben nog twee reizen voor de boeg en de derde is al weer geboekt.
We werden gewezen op een prijzenoorlog tussen verschillende vliegmaatschappijen, een ervan was British Airway, voor een mooi bedrag worden we vanaf Amsterdam naar Las Vegas gebracht.
Deze reis starten en eindigen we samen met Albert en Lyan en hun tante en zoals het al een traditie is geworden zullen we in Las Vegas samen ontbijten bij het Silver Sevens casino.
We hebben nog tijd genoeg om naar een betaalbaar hotel te zoeken, in Las Vegas betaal je voor nacht van zaterdag op zondag de hoofdprijs.

6 maart 2018
Voor deze vakantie zochten we een betaalbare kamer in Las Vegas, het ging om een zaterdag/zondag nacht, in het weekend betaal je dan de hoofdprijs.
Ik keek nu al regelmatig naar de prijzen, hopende op een bug die de prijs zou doen kelderen, maar helaas niks.
Keek ik vanavond en zie op Agoda ons favoriete hotel voor een prikje, dus helemaal blij dat we weer in de Easyside Cannery kunnen overnachten.
Meteen maar naar de prijzen gekeken voor de laatste nachten in Las Vegas, ook nu zit er weer een weekend nacht in, maar dan de vrijdag/zaterdag,  de prijs was wel wat hoger maar acceptabel, deze nachten ook maar meteen geboekt.

3 april
Vorige week kreeg ik een appje van Lyan dat onze terug vlucht gecanceld was en dat we contact op moesten nemen met BA en/of een andere terugvlucht boeken.
Ook konden we de hele reis cancelen,  wij zijn natuurlijk niet gek en boekten een nieuwe vlucht.
Doordat Lyan het hel proces al had doorlopen kon ze ons mooi aanwijzingen geven, het was opletten dat we niet ook nog eens van luchthaven moesten veranderen voor onze vlucht van Londen naar Amsterdam.
Met de aanwijzingen en de telefoon kon ik het thuis allemaal uitleggen, ik was aan het werk, zodat Rob de goede vlucht kon boeken.
We vliegen nu om 21.00hr terug, hebben dan nog een hele volle dag in Las Vegas te besteden.
Ik hoop er op dat de kersttuin van het Bellagio dan klaar is en we daar in ieder geval nog wat tijd kunnen besteden.

5 april
Zo af en toe kijk ik naar prijzen voor een huurauto, vanavond vond ik de laagste prijs tot nu toe.
Ik kwam via Vehicle Rent bij Europcar terecht, prijzen waren in  Ponden maar dat was makkelijk om te zetten in euro’s.
We reserveren een RAV4 of gelijkwaardige auto.

10 april
Toch al wat aan een route gedaan, we weten wat we willen.
Zo hebben we nog een 2de nacht in de Eastside Cannery geboekt, kunnen alvast wat shoppen.
Dan met een tussen stop naar San Francisco, daar zoeken we nog een hotel dit zal waarschijnlijk een airport hotel worden, de auto parkeren bij het hotel gaat schreeuwend duur worden, lees al over $60 per nacht bijna net zo duur als de hotelkamer.

20 april
Naar aanleiding van een reisverslag over San Francisco een lijstje met bezienswaardigheden gemaakt.

11 juli
Weer een vluchtwijziging van BA we vertrekken nu een half uurtje eerder.

29 juli
Zachtjes aan verder met het plannen van deze reis, vandaag in ieder geval een hotel bij Schiphol geboekt met mogelijkheid om de auto te laten staan.
Deze keer niet bij Van Der Valk, die is wel heel erg duur geworden, we hebben dan ook voor het Ibis gekozen, is wel minder luxe dan bij de Toekan.
Naar aanleiding van de vele bosbranden in Californië , wachten we toch maar even om verder te plannen, tegen de tijd at we daar zijn zullen ze hopelijk wel uit zijn, maar om nu door afgebrande gebieden te gaan rijden zien we ook niet echt zitten.
Toch ook maar naar een alternatieve in gedachten houden.

19 augustus
Zachtjes aan wat hotels gaan boeken, wel met de optie om te kunnen annuleren mocht dit nodig zijn.
Voor San Francisco wijken we uit naar een airporthotel, zijn goedkoper en bij de meeste is het parkeren gratis.
Er kwam bij Agoda een mooi aanbieding langs voor het Ramada by Wyndham San Bruno , deze dan ook voor 3 nachten geboekt.

20 augustus
Vandaag werden de tourdata’s van Trans Siberian Orchestra bekend, in 2014 zijn we in San Diego naar een concert geweest en dat was zo mooi dat we nog wel een keer willen.
In de tijd dat wij in de States zijn spelen ze in Salt Lake City, het vergde wat aanpassingen in de route,  het zou kunnen lukken, we schrappen Dead Valley, Body en Mono Lake en gaan rechtstreeks van Las Vegas naar Salt Lake City, San Francisco schuift een dagje op
Nu is het wachten op de verkoop van de tickets, nu is de presale voor fanclubleden en vanaf 11 september zouden we dan kunnen boeken.
Het hotel wat we gisteren boekten in SF zullen we annuleren en reserveren voor een dag later.

23 augustus
Ondertussen  fanclublid van de Trans Siberian Orchestra geworden, dan mocht je meedoen met de pre-sale en staan we nu op een lijst om 4 september kaarten te kunnen  kopen, het is geen garantie als je op de lijst staat dat je ook daadwerkelijk kaarten kunt bemachtigen.
Hotel in SF nog niet geannuleerd, hebben we geen kaarten dan gaat de oude route weer door.

5 eptember
Gisteren begon de voorverkoop om tickets voor de Trans Siberian Orchestra te kunnen kopen.
Nu kregen we een mail dat we door de overweldigende belangstelling op de wachtlijst staan.
Nu maar hopen dat er nog tickets vrij komen en anders 14 september nog een poging wagen tijdens de normale ticket verkoop.

14 september
Vanavond om 18.00hrbegon de verkoop van de kaarten voor ‘The Ghosts of Christmas Eve’ van de Trans Siberian Orchestra.
Zat dan ook mooi op tijd klaar, de tickets werden verkocht door Ticketmaster en meerdere schermen open zetten had geen nut, het was netjes wachten tot het je beurt was.
Mijn geduld werd beloont met 2 tickets.


Dit houd in dat we nu ook verder kunnen gaan plannen en hotels zoeken.
Ik heb in ieder geval al de Streetwise van San Francisco besteld bij Amazon.
Streetwise San Francisco Map - Laminated City Center Street Map of San Francisco, California: City Plans (Michelin City Plans)We hebben deze ook van New York en is een heerlijke geplastificeerde map, klein formaat.
Hotel in San Francisco geannuleerd en meteen geboekt voor een dag later.

12 oktober
Nog 5 weken te gaan en er moeten nog wat hotels gereserveerd worden.
Vanavond de hotels rond Salt Lake City geboekt, niet alle hotels zijn te annuleren, dit is niet erg Salt Lake City ligt sowieso al vast in verband met het concert van TSO.

13 oktober
Vanavond de laatste hotels geboekt, wel alles met een annuleringsmogelijkheid en de meeste met ontbijt al stelt dat vaak weinig voor, maar ik ben al blij als ik een wafel kan bakken.

11 november
Onze route loopt deels tussen de bosbranden in het noorden en zuiden van Californië door, zoals de situatie er nu uit ziet zullen we er geen last van hebben maar dat kan zomaar veranderen, we zullen er dan ook rekening mee houden dat we misschien toch een andere route moeten nemen.

15 november
Nog 2 dagen te gaan, het meeste is gedaan de koffers bijna gepakt.
Op de valreep deed de site van Rob het niet meer, er was een update van PHP door gevoerd door de provider en toen ging het fout, na 2 uur zoeken ontdekt wat er aan de hand was, een widget botste met het ge-update programma.
We waren al bang dat er geen verslag van Rob zou komen deze reis.

button3