Week 2. 6 april – 12 april

Week 2

6 april – Anza Borrego SP

dag 8

Vanmorgen wat later opgestaan, we blijven hier in de buurt.
Het is rond 9.00hr als we van de camping wegrijden. Ons doel is de metalen sculpturen bezichtigen die hier in de omtrek te vinden zijn. Ricardo Breceda maakt deze en in 2008 werd de eerste geplaatst, ondertussen staan er op de Galleta Meadows vele meer.

P1060004P1060010Als je dan toch door de woestijn loopt vind je ook nog Barrel cactussen met bloemen. P1060013

P1060029

De eigenaar van de meadows wilde iets met het land doen, verder kon hij er weinig mee, op deze manier is het hem allemaal goed gelukt.
De sculpturen worden allemaal van staal gemaakt en zijn erg gedetailleerd, de dieren hebben zelfs wimpers.
Voor de meeste sculpturen moet je een dirtroad op, dat was zelfs met de camper goed te doen.
Waar het niet ging moesten we een stukje lopen, wat het dan wel weer zwaar maakte het was meestal in los zand en de zon brandde genadig.

P1060033 P1060072 P1060081 P1060104

Door een onvoorzien dip in de weg, schoot de uitlaat los, zelf konden we het niet repareren en hebben we de roadassistense van El-Monte  moeten bellen.
De persoon die de uitlaat zou komen repareren moest uit San Diego komen en dat was een rit van 3 uur.
We hebben de generator aangedaan, zodat we gemak van de airco hadden, ik heb de tijd gedood door wat te lezen en/of de natuur bewonderen.

P1060193 P1060214 P1060220 P1060224 P1060228Als de reparateur arriveert rond 18.30hr is hij 5 kwartier bezig voor de uitlaat er weer onder hangt.
Morgen zullen we horen wat er verder gedaan moet worden, waarschijnlijk volgt er nog een reparatie.
Het was de bedoeling dat we onderweg zouden boondocken, maar door al dit gedoe zijn we toch maar weer naar Palm Canyon Resort en RV Park gegaan. Daar hebben we om 20.15hr gauw twee pizza’s in de magnetron gedaan.

7 april – Quartzsite

dag 9

Op normale tijd staan we op, ik lees de mail en even de krant, ondertussen zet ik thee en koffie. Als de koffie is door gezakt komt ook Rob uit bed, we ontbijten en doen de karweitjes.
Rob gaat naar de office om voor afgelopen nacht te betalen.
Het is nog geen 8.30hr als we van de camping wegrijden.
Even hebben we getwijfeld of we de laatste sculpturen nog zouden gaan bezichtigen, maar je moet toch een reden hebben om nog eens terug te komen.
We hebben niet zo’n heel lange rit voor de boeg in totaal tweeënhalf uur volgens TomTom.
We rijden door de woestijn en dan heb je het op een gegeven moment wel gezien.
Gelukkig krijgen we afwisseling en rijden we door land en veeteelt gebied, duizenden koeien, misschien wat minder maar het waren er heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel.
En deze koeien moeten ook eten dus wordt er ook voedsel voor hun verbouwd.
Al wat er verbouwd wordt moet ook weer bevloeit worden, want het is nog steeds gortdroog gebied, er lopen dan ook irrigatie kanaaltjes naast de weg.
Als we door het plaatsje Brawley komen, moeten we toch een paar boodschappen doen.
We hadden eerst in gedachten om een zijuitstapje naar Yuma te maken en daar naar de Walmart te gaan tot we zagen hoeveel mijl dat was en dat voor een paar boodschappen.
Vons is ook best, tot we een Family Dollar zien, zat naast Vons, hier hadden ze alles wat we echt nodig hadden en de rest komt wel als we in Tucson zijn.
Dan volgt er weer een redelijk saai stuk tot we tussen de Imperial Sand Dunes rijden.
We maken een zij uitstapje naar boven en hebben zo een mooi overzicht over deze gigantische Sand Dunes.
Ook hier is de recreatie voornamelijk scheuren met ATV’s.

P1060235 P1060243 P1060249 Onze volgende stop is de Flying J pomp in Ehrenberg, we zijn dan net in Arizona en meteen keldert de benzine prijs van $ 4.259 naar $ 3.499 per gallon. Later zien we dat het toch nog goedkoper kon.
Als we de interstate opdraaien zien we al snel de eerste Saguaro cactussen staan.

P1060253 P1060255 Ons doel is vandaag Quartsite en daar ook te overnachten op een boondockplek, gewoon in de natuur dus zonder enige voorzieningen. Dit plaatsje staat bekend om de vele overwinteraars (snowbirds) die hier neer strijken met hun mobilhomes en dan ook boondocken.
Als we hier arriveren is het nog geen 13.00hr, we zien een laundromat en Rob stelt voor om eerst de was te gaan doen. Deze laundromat is op veel mensen berekent ik telde in de gauwigheid ruim 60 wasmachines en een 35 drogers.

P1060258 P1060259 Het was nu niet druk de meeste overwinteraars zijn al vertrokken, we hadden ruime keus in wasmachine.
Voor $ 1.75 per machine is de was weer schoon voor de droger waren we $ 0.75 kwijt, niet duur voor een laundromat in een dorp, we hebben het wel eens veel duurder gehad.
Er staan een paar souvenirwinkeltjes in het dorp, wat een zootje ze verkochten er volgens mij nog gebruikte spijkers. We kopen er wel de ansichtkaarten voor de familie, spotgoedkoop.
In een andere winkel vinden we twee cactuskaarsen voor 1 dollar en wat cactusmagneten.
Bij de McDonalds halen we nog een Frappé en gaan dan opzoek naar een overnachtingsplek.
Dat was redelijk snel gevonden, een boondock plek tussen de grote Suquaro cactussen.
Als we eenmaal staan doen we de arko aan (alle ramen kunnen open) en rollen we de luifel uit en relaxen heerlijk, in de schaduw.
Het is een graad of 32 en in de zon verbrand je levendig.
We hebben de camper zo gezet dat we tussen de grote saguaro cactussen staan, hopelijk valt er geen om want dan hebben we een lelijke deuk.

P1060262 P1060268

8 april – Organ Pipe Cactus NM

dag 10

ijn dag begon al om 6.30hr, ik was klaar wakker en ben dan ook maar uit bed gegaan.
Als ik internet opstart komt onze dochter online en chatten we een poosje, tot ook Rob uit bed komt.
We doen de generator aan en zetten koffie en doen pancakes in de magnetron, na de aardbeien met whippet cream zijn onze magen weer een poosje gevuld.
Als dan alle karweitjes zijn gedaan is het nog maar net 8.00hr als we van de kampeerplaats wegrijden.
We rijden weer terug naar
Quartzsite om daar de interstate richting Phoenix te nemen, alleen gaan we daar niet heen. Ons doel is Organ Pipe Cactus NM.
Als we op de interstate rijden passeert een vrachtwagen ons en die gooide een steentje op wat precies op de voorruit ketste, de ruit bleef heel maar er is wel een stukje uit.
Ik blijf interstates saai vinden en heb er mijn boek maar bij gepakt, anders vallen mijn ogen steeds dicht.
We maken nog even een sanitaire stop bij een restarea, kunnen we ook even de benen strekken en wat foto’s maken.

P1060281 P1060282 In Gila Bend nemen we nog even een ommetje om de kaarten te posten.
We stoppen ook nog even bij de mooie mural op de muur van de The Church at Gila Bend

P1060283 Als we Ajo doorrijden kijken we uit naar een Subway, maar helaas we moesten het doen met ons eigen brood en beleg, ook lekker hoor alleen lag dat nog in de diepvries.
Even de camper aan de kant zodat ik het brood uit de diepvries kon halen

P1060303Onderweg maken we nog een stop op een vieuwpoint, helaas lag niet in het mooiste gedeelte van de weg.

P1060302 Het is rond 12.30hr als we bij het visitorcenter van Organpipe Cactus NM zijn, het brood is ondertussen ontdooit.
We besluiten eerst even naar het visitorcenter te gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn met een 36ft motorhome. Weinig dus, maar dat wisten we al, de vorige keer hadden we al een loop gereden met een 31 ft camper terwijl er campers tot 25 ft zijn toegestaan.
Het blijkt ze wel eens een grotere camper hebben moeten weg slepen, omdat die niet meer verder kon of durfde, nu zijn ze erg streng op de naleving van de regels.
Voor we de wandeling bij het visitorcenter doen gaan we eerst eten, als we dan aan de wandel gaan is het ondertussen 13.30hr en bloed heet.

P1060307 P1060310P1060309 In het visotorcenter hadden we de weersverwachting voor vandaag gezien en dat zou 92 graden Fahrenheit zijn dat is 33,3 graden Celsius.
We doen dus de kleine wandeling rond het visitorcenter en gaan dan weer naar binnen en bekijken de film nog.
Met de camper konden we wel naar de camping rijden en daar de cactussen tegen de bergwand zien staan.
Wat ons al wel opgevallen is dat er nog weinig cactussen in bloei stonden, de meeste waren al uit gebloeid.
Als we het park uit zijn en richting Why rijden komen we langs de borderpatrol, dat is dan stoppen en ons paspoort laten zien, soms wordt er nog met een hond langs de camper gelopen of kijken ze met spiegels onder de camper, deze keer niks van dat alles.

P1060337 Het is dan nog een klein stukje naar de camping, we zetten de camper op zijn plaats de airco gaat aan en wij gaan lekker buiten zitten.
We wachten eigenlijk op de ezels die hier lopen, we hadden ze al wel gezien op een ander gedeelte van de camping, maar tot nu toe nog niks gezien alleen de shit die ze hebben achter gelaten.

P1060341 Na het eten genieten we nog van de mooie lucht en als het donker is horen we de ezels wel heel dichtbij, loopt er een vlak achter ons, helaas te donker voor een foto.

P1060343

9 april – Organ Pipe Cactus NM/Catalina SP (Tucson)

dag 11

Het is vanmorgen 8.30hr als we van de camping weg rijden, TomTom geeft aan dat we 112 mijl rechte weg hebben voor we  moeten afslaan.
In het begin is de omgeving nog mooi, veel saguaro cactussen, soms is er een stuk dat er vrijwel niks staat.
Wat we wel veel zien zijn gedenkkruisjes, er gebeuren hier veel ongelukken zo te zien en de mensen zijn hier overwegend katholiek dus zijn het bijna kapelletjes.
We komen nog een keer bij de borderpatrol en nu liep ze wel met een hond langs de auto’s. Ook komen we nog in roadword terecht en moesten we wachten op de pilotcar om verder te mogen.
Hadden we mooi even tijd voor een toilet bezoek.
Zo te zien zijn ze verharde bermen aan het maken, de planten die moeten wijken voor het roadwordk stonden netjes opgeslagen om te herplanten, de saguaro cactussen stonden gestut in een houten bekisting, het zijn tenslotte beschermde planten.
Als we Tucson inrijden zien we weer schitterend bewerkte viaducten en taluds, het voorraam is zo vies dat er geen foto meer door te maken is.
We zien hier ook heel mooie benzine prijzen en besluiten de tank maar weer eens vol te gooien voor $ 3.279 de gallon, alleen jammer dat we even later een pomp tegen komen die $ 3.259 vraagt.
Deze prijzen hebben we verder niet meer gezien.
Catalina SP ligt in de Oro Valley deze ziet men groeien er worden hele woonwijken uit de grond gestampt.
Het is net 12.00hr als we Catalina SP opdraaien, we reserveren een site en zien de eerste groundsquirls als uit hun holletjes komen.

P1060346 P1060348 We  moeten heel nodig boodschappen doen, maar besluiten eerst te eten voor we terug de weg oversteken naar de Walmart.
De komende dagen zullen we geen Walmart meer tegen komen en daarom proberen we zoveel mogelijk in te slaan.
We hebben ruimte genoeg, alleen het bederfelijke  voedsel is een probleem zo groot is de koelkast en diepvries niet, het is aardig gelukt, moet ik zeggen.
Het is ons al vaker opgevallen dat een groot verpakking in verhouding veel en veel minder kost dan een kleine.
Zo kost een klein pot appelmoes $ 1.49 en een 3x zo grote $ 1.98, we hadden al 2 x 24 flesjes water op de kar gezet en even later zien we dat 36 flesjes van het zelfde merk net zoveel kostte, we hebben ze maar even omgewisseld.
Het is anderhalf uur later als we de winkel uit komen, we hebben wel op ons gemak boodschappen gedaan, hebben zelf nog 2 korte broeken gekocht.

P1060351 Op de camping krijgt alles een  vaste plek en gaan we buiten genieten van de vogels die gebruik maken van het voeder en drink huisje bij de overburen en de groundsquirrel’s.

P1060364

P1060362

P1060356

Als we rond 17.00hr even binnen zitten om af te koelen onder de airco, ik lig op bed te lezen, word ik geroepen .
Ik zie een slang, dan toch maar weer naar buiten voor een foto, het was gelukkig  geen rattle snake maar een gopher snake, maar ook die blijf ik ieks vinden.

P1060374 Vind het dan ook drie keer niks nu ik weet dat er een slang in de buurt zit,moet wel in het donker naar de restrooms.
Als we na het eten weer buiten zitten merken we dat het flink is afgekoeld, we genieten nog van een schitterende zonsondergang die de lucht mooi deed kleuren.

P1060383

10 april – Catalina SP/Sabino Canyon

dag 12

’S nachts koelt het hier behoorlijk af.
Overdag is het 35 graden, als we naar bed gaan nog 25 graden en als we op staan 12 graden.
Na de ochtend karweitjes koppelen we alles af en gaan naar Sabino Canyon RA, het is weer al een aantal jaar geleden dat we daar geweest zijn.
Vanaf hier is het een klein half uurtje rijden, TomTom probeert ons weer een woonwijk in te krijgen, alleen trappen we daar deze keer niet in.
Het is 9.15 als we bij Sabino Canyon zijn en aan de auto’s op het parkeerterrein te zien behoorlijk druk.
We doen de wandelschoenen aan en nemen ieder 1 liter water mee en lopen naar het visitorcenter om te kijken welke hike we willen doen.
Er zijn verschillende mogelijkheden, de vorige keer zijn we met het treintje helemaal naar boven gegaan en zijn lopend naar beneden gekomen, het was toen ook erg warm en daardoor redelijk zwaar.
We besluiten nu beneden te blijven en een de trail naar Sabino Dam te lopen.
Deze begint vlak en er is van alles te zien, we lopen dan ook zigzag door het veld en iedere keer ziet een van ons weer
wat moois staan.
Er stonden redelijk wat Hedge Hoges in bloei, de barrels waren al uit gebloed en de Prikley Pear moest nog beginnen af en toe zagen we er een met een paar bloemen.

P1060399

P1060386

P1060404 Ook zagen we bloemen in de Saguaro cactussen, deze zijn wel moeilijk te fotograferen,  de bloemen zitten helemaal van boven en als de cactus een aantal meters hoog is krijg je niet echt een goede close-up.
Gelukkig vonden we er een waar de zijarm naar beneden hing en er zegge en schrijven 1 bloem bloeide, om er bij te komen moesten we langs stekelige struiken, het bloed in mijn schoenen.

P1060415 P1060423 Als we bij de picknick area komen, nuttigen we onze snacks en overleggen wat we verder doen.
Het is ondertussen en heel stuk warmer, er is totaal geen schaduw en we hebben te weinig water bij ons om verstandig verder te gaan.
We besluiten dan ook terug te gaan, al met al hebben we zo’n kleine 3 mijl gelopen.
Het is even na 12.00hr als we weer bij de camper zijn.
Dat het warm was zagen we ook aan de Lizards die liepen op hoge poten om maar zo min mogelijk het zand te raken, later zien we op de camping een hond met schoenen aan als bescherming tegen de hitte van het zand en asfalt.

P1060413 Vanmiddag gaan we niks doen en siësta houden, maar eerst wil ik mijn verslag online zetten, dat lukt niet via onze hotspot en volgens de meneer waar ik mijn site host komt dat omdat onze hotspot te langzaam is en dan krijg ik een error.
Rob kan wel zijn verslag online zetten via onze hotspot, als mijn jaarcontract afloopt zal ik een andere host zoeken. De McDonald’s bood uitkomst in deze of eigenlijk een bedrijf wat er naast zat in een mum van tijd stond alles online.
Op de camping gebruiken weer eerst de lunch en gaan verder wat relaxen, binnen en buiten.
Buiten vermaken we ons weer met de ground squirrels, die regelmatig in de boom klommen om daar van de jonge blaadjes te snoepen.

P1060445 P1060451 Ook zagen we een Road Runner voorbij schieten en het is net als in de film miep miep en weg is tie. De ondergaande zon gaf geen mooie lucht er was tegen de avond redelijk wat bewolking  gekomen.

11-april – Kartchner Caverns SP

dag 13

Afgelopen nacht was het niet zo heel erg afgekoeld, toen ik opstond was het nog 17.4 graden, de temperatuur steeg al vlot toen de zon eenmaal door kwam.
Voor we aan de reis voor vandaag beginnen gaan we nog even naar de Walmart voor een paar boodschappen , die we woensdag vergeten waren.
Onderweg probeer ik de mooie afscheidingsmuurtjes en viaducten te fotograferen, niet alles lukt omdat er dan net een put in de weg zit als ik afdruk, heb dan het dak van de camper ipv het viaduct.

P1060454 P1060455 P1060458We gaan vandaag naar de Kartchner Caverns, deze keer hebben we een reservering , voor de tour van 13.15 hr.
Het is nog geen 10.30hr als we het
Kartchner Caverns State Park inrijden, we parkeren de camper en gaan eerst onze reserveringen ophalen in het visitorcenter.
Er werd ons gevraagd of we eventueel met een vroegere tour mee wilden, deze keer was er dus nog wel plaats, dat zou de tour van 11.15hr worden en dat vonden we weer net te vroeg en hebben dan ook vriendelijk bedankt.
We fotograferen wat planten in de tuin rondom het visitorcenter en gaan terug naar de camper voor de lunch.

P1060466 P1060467 P1060475 P1060487Rond 13.00hr zijn we weer richting visitorcenter gegaan en hebben, op hun advies, gedronken en de restrooms bezocht.
In de caven mogen we niks meenemen, geen eten of drinken en er mag niet gefilmd of gefotografeerd worden.
We kijken in de giftshop wat er over de cavern te vinden is, maar bitter weinig of het moet een DVD zijn.
Op internet heb ik wat foto’s gevonden, komen trouwens van hun eigen site.
De tour duurt bij elkaar 2 uur, eerst met een treintje naar de ingang van de grot en daarna nog een flink stuk, via switsbacks, afdalen tot we in de kamers kwamen, wij hadden gekozen voor de Big Room tour.
Er is ook nog een andere tour deze is korter en is in een ander gedeelte.
De stalactieten en de stalagmieten zijn mooi soms met een andere kleur zoals in de Strawberry room, rood en roze dus.
Jammer dat de gids die we hadden erg binnensmonds of achter zijn hand sprak, de helft was niet te volgen.
Wat we wel mee kregen was dat de caverns heel erg beschermd worden voor vreemd materiaal, iedere dag worden de paden schoongespoten, ook werden we door een soort sluis gestuurd waar we een vernevel douche kregen om het stof van ons af te sproeien, of het daadwerkelijk ook zo was, ik heb er in ieder geval niks van gemerkt.
En of het fotograferen de cavern zou schaden, ik weet het niet.
We kregen allebei een kiss of the cavern, druppel water op onze schouder,  dat zou geluk brengen, afwachten maar dan of we nog gelukkiger gaan worden.
KACA_G_03 KACA_01 Kartchner_Big_RoomHet is 15.30hr als we weer buiten komen, gelukkig op  een ander punt anders had het nog een zware wandeling naar boven geweest.
Ik vond sommige stukken wel mooi vooral de gedraaide stalactieten, verder was het niet echt bijzonder, we hebben mooiere gezien.
Misschien zijn wel  verwend en hebben er geen oog voor.
We gaan naar de camper doen onze wandelschoenen uit, er werd geadviseerd om geen schoenen met open teen aan te doen, maar ik had makkelijk op mijn Teva’s gekund.
De camping ligt net achter het parkeerterrein, dat was maar een klein stukje rijden, zodra de camper staat de airco aan het is toch weer gauw 32 graden binnen.
Zelf verhuizen we naar buiten, hier geen ground squirrels, alleen wat vogeltjes in de bomen.

P1060493Als avondeten bak ik de lever die we woensdag hebben gekocht, samen met ui en champignons was het weer smullen.
De wolken kleuren nog een beetje als de zon ondergaat.

P1060494Hebben vanavond veel last van harde muziek, spring  break is begonnen, hopelijk is dit niet overal zo, ben het geboem na 4 uur  wel een beetje veel zat.
Vind dit zo on Amerikaans, de meeste mensen houden hier meestal rekening met elkaar, als ik het had geweten was ik beslist hier niet gaan staan.
Dat een State Park toestemming voor dit soort feesten geeft is me een raadsel, het verstoort niet alleen mijn rust en dat van alle andere kampeerders maar ook de natuur.
Precies om 22.00hr hield het lawaai op en reden de auto’s van het parkeerterrein weg, heerlijk rust.


12-april – Holbrook

dag 14

Vanmorgen op tijd opgestaan we wilden niet te laat weg rijden, want we hadden een lange rit voor de boeg.
Soms heb je zo’n verplaatsingsdag, daar ontkom je niet aan.
Het is dan ook 8.10hr als we van de camping wegrijden, we missen dan wel de ranger die ons een gratis nacht in een statepark beloofd had als we een enquête in vulden.
Ze had beloofd er om 8.00hr te zijn, we hebben de enquête aan de paal vast gemaakt, zodat ze hem zo mee kon nemen.
Nu hadden wij geen statepark in Arizona meer gepland maar misschien hadden we er iemand anders blij mee kunnen maken.
We gaan als eerste naar de McDonalds om mijn verslag online te zetten, ik wilde niet naar binnen en heb geprobeerd contact te maken terwijl ik in de camper zat.
De verbinding was heel zwak, daarna geprobeerd bij de Lovés Pomp maar daar moet je betalen als je op internet wilt, dan maar wachten tot we op de camping zijn.
En als we dan staan te tanken stopt er een Humvee naast ons, gauw vanuit de camper een foto genomen.

P1060501Het eerste stuk gaan we over de interstate, ik pak mijn boek er weer maar eens bij voor ik in slaap val.
Als de omgeving weer wat interessanter word let ik natuurlijk wel op.
De Texas Canyon begint bijvoorbeeld heel mooi, we stoppen daar bij de restarea  nemen wat foto’s en gaan weer verder, nog vele mijlen te gaan.

P1060509 P1060512

Roscoe (Sheriff) is hier wel duidelijk aanwezig twee keer vlak achter elkaar wordt er een auto aangehouden.

P1060517P1060518Voor we de bergen in gaan  komen we in het San Carlos Indian Reservation, hier wonen veel Apache Indianen, nu dachten we altijd dat dit een heel net volk is, maar de rommel die rond hun huizen ligt is niet te beschrijven, gelukkig zijn er ook gedeeltes waar het wel netjes is.
Na Globe gaan we echt de bergen in, steeds hoger en hoger, we komen achter een vrachtauto te zitten die bijna de berg niet op kwam het ging met een gangetje van 15 mijl per uur, we konden er vlot voorbij.
Doordat wij af en toe een stop maakten kwamen we hem nog een paar keer tegen, ik kreeg medelijden met de chauffeur.
Als je dan zoveel geklommen bent moet  je ook weer een keer naar beneden, bij de Salt River maken we een stop, er was daar ooit een schitterende restarea, helaas nu gesloten.
We stopten daar omdat we daar een goed zicht op de rivier hadden, er waren daar mensen aan het zwemmen, het leek ons een oefening van een rescue team.

P1060540 P1060537P1060543Als we de rivier over zijn maken we weer een stop en gebruiken daar meteen onze lunch en weer rijdt de vrachtauto ons voorbij.
Wanneer we verder gaan komen we weer achter hem te rijden, hij gaf ons de ruimte om voorbij te gaan.
Verder op stoppen we even op een vieuwpoint om een paar foto’s te maken,  niet te lang anders zitten we weer achter die vrachtauto.

P1060552 P1060553En zo rijden we Show Low in en door, ons doel is Holbrook en dat is dan nog zo’n 48 mijl.
We komen nu voor een groot gedeelte door de prairie en daar staat me een wind, ik mis er een stukje van, ineens waren mijn ogen dicht gevallen.

P1060559Om 15.15hr staan we in de office van de camping we reserveren een plek en krijgen 10% korting met de ANWB kaart en zetten de camper op zijn plek.
Als Rob het elektra aansluit haal ik ondertussen het bed af en verzamel de andere was, we gaan meteen wassen.
Na een goed uur is alles weer schoon en vrijwel droog, waarom sportsokken nooit helemaal drogen in een droger is me nog steeds een raadsel.
Ondertussen loopt de camping vol en zien we meer mensen met hun wasje lichting laundry gaan.
Er staan niet zo heel veel was machines en 2 zijn er ook nog eens out of order, blij dat wij al klaar waren.
Ik zet de twee verslagen van de afgelopen dagen online en maak de avondmaaltijd klaar.
De temperatuur zakt hier al behoorlijk, ben benieuwd hoe dat vannacht is.
Een nadeel in Holbrook slapen is dat er contant treinen rijden en die blazen bij iedere overgang, ’s nachts zijn die niet actief of in ieder geval minder.
Tijdens het surfen op internet kom ik weer www.smartervegas.com tegen, ik kijken wat Planet Hollywood nu kost, die was twee weken geleden nog redelijk duur, daarom Flamingo geboekt.
Nu was het goedkoper dan Flamingo, dus Flamingo gecanceld en Planet Hollywood geboekt voor onze laatste nacht in Las Vegas.

 

button2    button3