Route en Planning

Route en Planning

 photo 2013totaal_zpsaf911282.jpgOndertussen is de route ook klaar, hij zal er ongeveer uitzien als het bovenstaande kaartje, we beginnen en eindigen in Las Vegas.
In  Bisit Badlands willen we op zoek naar de beroemde King Of Wings, hiervoor hebben we  wel een auto nodig, die willen we ter plekke huren.
Er staat een bezoek aan de White Pocket en Coyote Butte South geplant, we hebben daarvoor al gereserveerd bij Dreamland Safari Tours.
Verder staat er een deel van de route gepland die we in 2010, die we toen niet konden doen in verband net de aswolk die al het vliegverkeer in Europa plat legde en we zodoende een aantal dagen later pas weg konden.
Er wordt nog steeds wat aan de route geschaafd, zo zijn er verschillende dingen uit en andere er weer in gezet.
Eruit is Chiricahua NP met de grote camper die we hebben mogen we het park niet in, ook Poppy Reserve bij Lancaster CA is nog niet zeker het ligt eraan of de Poppy’s in bloei staan.
Op de planning staat er o.a. een bezoek aan Bearizona en Prescott en dan voornamleijk Watson Lake.
Zoals altijd is de route heel globaal we hebben  op Kanab na nergens afspraken, zijn er verder geen campings geboekt we kunnen dus nog alle kanten op.
Ondertussen is bekend dat er weinig Poppy’s zullen bloeien in Poppy Reserve, zoals het er nu uit ziet laten we dat ook vallen.

button2    button3